Lang, lang, heel lang geleden, in het jaar 2002 om precies te zijn, zag in het pittoreske plaatsje IJsselstein Club De Zware Dobber het levenslicht. Een geboorte die ervoor zou gaan zorgen dat de vliegviswereld nooit meer hetzelfde zou zijn. Club De Zware Dobber groeide met de jaren. Specialistische vliegvistechnieken ontwikkelden zich. Ook de eigen dynamiek en het tactisch inzicht groeide gestaagd. Meer en meer mensen begonnen zich aan te sluiten bij Club De Zware Dobber om mee te groeien in de ultieme vliegvisbeleving.

Nu vele jaren later is Club De Zware Dobber een begrip geworden in de unieke vliegviswereld. Onder haar vleugels hebben zich inmiddels circa 4 enthousiaste leden geschaard. Rik Krauweel, Harley Veldhuizen, Henk Veldhuizen en Peter Veldhuizen. Zij zijn het zichtbare resultaat van een clubgeboorte die onderlinge vliegvistrijd en veel plezier heeft opleverd. Met legendarische jaarlijkse vliegvisuitjes naar landen als Duitsland, Luxemburg en Belgie heeft Club De Zware Dobber haar bestemming gevonden.

Lees op de website van Club De Zware Dobber de laatste verslagen van zinderende vliegvisuitjes, bekijk de fraaie vliegvisactiefoto's en -filmpjes en laat eens een leuk berichtje achter in het gastenboek.

Henk, Harley, Rik & Peter